Övriga reparationer

Vi utför även andra reparationer med fasta arbetskostnader ring eller mail och få en offert.

Vanliga fel och reparationer.

BMW E61 :

Kabelbrott i bagageluckan symtom; lampor i bak slutar att fungera trots att glödlamporna är hela, torkarmotorn slutar fungera, radion tappar signal, bilen går inte att öppna med fjärrnyckel, bakrutans värmare ur funktion mm. Här är några fel som uppstår och detta är något vi har stor erfarenhet och kan hjälpa dig med till en lågkostnad och snabbt utfört arbete.

BMW E61/F11:

Varnar för nivå regleringen eller bilen har sjunkit ner bak; oftast är det antingen en luftbälg som läcker eller så kan det vara luftkompressorn som är sliten. Vi har stor erfarenhet inom dessa områden och utför dessa reparationer dagligen.

BMW E61/F11/E91:

Defekt bakrutetorkare; bakrutetorkaren ur funktion oftast är det torkar armen som har låst sig, det är viktigt att vid service få torkaren in smord.

BMW E90/E91:

Bil dörrarna går ej att öppna, varken inne från eller med fjärrnyckel oftast endast en säkring eller mottagaren.

BMW Diesel turbo:

Motorlampan varnar och bilen känns orkeslös; oftast turbon som har tappat effekt, denna har vi reparations satser till samt samarbetets partner som utför renovering utav turbo med minst 1 års garanti.

AUDI ALLROAD Mercedes benz ML/GL:

Bilen sjuker; defekt kompressor pump eller spruckna luftbälgar.

AUDI TDI:

Motorlampan varnar; varnar för överfyllt partikel filter oftast är det inte partikelfiltret det är fel på utan avgasgivaren.

Mini Cooper:

Servon lägger av; oftast är det servopumpens fläkt som är defekt och den överhettas vi har leverantörer från tyskland med grossist priser på pumpar och fläktar till denna modell.

BMW E46/E60/E61 Mfl.

Rostiga bromsrör detta har vi stor erfarenhet utav och det brukar vi ordna under samma dag.

VW/AUDI (Tdi)

Motor lampan lyser och bilen blir slö, detta är ett vanligt fel då EGR ventilen och egr kylaren skadas och behöver bytas ut vi har förmånlig priser på dessa reparationer.

BMW/AUDI/SEAT/SKODA/VW/ MINI COOPER/MERCEDES osv. :

Cab, motorlampa, airbag lampa, abs lampa, antisladd lampa, rostiga bromsrör alla dessa varningar/fel har vi utrustning att felsöka/åtgärda inga problem är förstora eller för små för oss, vi finna här för att hjälpa dig med din bil.

Vi utför även större arbeten som reparation av vanso, byte kamkedja/kamrem, topplocks renovering, renovering/byte växellåda och motor byte/renovering.